Forrige side - Søgeside

CITRAMOXMERIAL NORDEN
(Laboratorios Karizoo, S.A.)

Præsentation: Amoxicillin, et baktericidt antibiotikum tilhørende gruppen af semisyntetiske penicilliner til anvendelse i drikkevand.

Pulver til anvendelse i drikkevand (436 mg/g)
Brugsvejl.:
Opløs pulveret i frisk drikkevand umiddelbart før brug. Medicineret vand, der ikke anvendes inden for 12 timer, bør kasseres, og der bør fyldes op med det medicinerede drikkevand. For at sikre optagelse af det medicinerede vand bør dyrene ikke have adgang til anden vandforsyning, mens de er under behandling. For at sikre en korrekt dosering bør legemsvægten fastsættes så præcist som muligt for at undgå underdosering. Optagelsen af det medicinerede vand afhænger af dyrets kliniske tilstand. For at opnå den korrekte dosering skal koncentrationen af amoxicillin tilpasses under hensyntagen til vandindtagelsen.
Dosering
:
Svin: Indgives i drikkevandet for at give 20 mg amoxicillintrihydrat/kg lgv. (svarende til 40 mg lægemiddel/kg lgv.) dagligt i op til 5 dage.
Kalkuner: 15-20 mg amoxicillintrihydrat/kg lgv.pr. dag (svarende til 30-40 mg lægemiddel/kg lgv./dag) i 3 dage eller i 5 dage i svære tilfælde.
Ænder: 20 mg amoxicillintrihydrat/kg lgv. pr. dag (svarende til 40 mg lægemiddel/kg lgv./dag) i 3 dage i træk.
Kyllinger: 15 mg amoxicillintrihydrat pr. kg lgv. pr. dag (svarende til 30 mg lægemiddel/kg lgv./dag). Den samlede behandlingsperiode bør være 3 dage eller 5 dage i svære tilfælde.
Pakning:

Pose 1 x 1 kg.