Forrige side - Søgeside - Doseringsberegning - Priser

DOXYBACTIN VET.DECHRA VETERINARY PRODUCTS

Præsentation: Tabletter til hund og kat med dobbelt delekærv indeholdende doxycyclin. Alle styrker kan let deles i to eller fire lige store dele.

Tabletter med dobbelt delekærv (50 mg)
Brugsvejl.:
Tabletterne gives sammen med foder. De fleste rutinemæssige tilfælde forventes at respondere efter 5 til 7 dages behandling. Behandlingen skal fortsætte 2 til 3 dage efter aktuelle infektioner er kureret klinisk. I kroniske eller refraktære tilfælde kan det være nødvendigt med et længere behandlingsforløb, op til 14 dage. Hos hunde med interstitiel nefritis på grund af leptospirose, anbefales en 14 dages behandling. Hos katte med C. felis-infektioner anbefales det, at behandlingen administreres i 28 dage for at sikre, at organismen er elimineret. For at sikre en korrekt dosering, skal legemsvægten bestemmes så akkurat som muligt, for at undgå underdosering.
Dosering
:
Hunde og katte: 10 mg doxycyclin pr. kg lgv. en gang dagligt. Behandlingslængde: Se under brugsvejledning.
Pakning:

1 x 10 tabl.

Tabletter med dobbelt delekærv (200 mg)
Brugsvejl.:
Tabletterne gives sammen med foder. Behandlingen skal fortsætte 2 til 3 dage efter aktuelle infektioner er kureret klinisk. I kroniske eller refraktære tilfælde kan det være nødvendigt med et længere behandlingsforløb, op til 14 dage. Hos hunde med interstitiel nefritis på grund af leptospirose, anbefales en 14 dages behandling.
Dosering
:
Hund: 10 mg doxycyclin pr. kg lgv. en gang dagligt. Behandlingslængde: Se under brugsvejledning.
Pakning:

1 x 10 tabl.

Tabletter med dobbelt delekærv (400 mg)
Brugsvejl.:
Se vejledning ved 200 mg tabletter.
Dosering
:
Hund: 10 mg doxycyclin pr. kg lgv. en gang dagligt. Behandlingslængde: Se under brugsvejledning.
Pakning:

1 x 10 tabl.