Forrige side - Søgeside

ZICAREHIMMERLANDS GROVVARER

Præsentation: Zinkpræparat til behandling af svin.

Oralt pulver (1000 mg/g)
Brugsvejl.:
Til anvendelse i foder. Kun til oral anvendelse. Når lægemidlet blandes i foderet, skal der tages hensyn til den mængde zink, der allerede er i foderet, enten som naturligt forekommende zink eller tilsat med henblik på ernæringsmæssige formål. Tilsæt en mængde af lægemidlet, så den samlede mængde zink i foderet bliver 2500 mg zink pr. kg foder. For at sikre tilstrækkelig fordeling af lægemidlet i slutfoderet anbefales det at forblande lægemidlet med en passende mængde af foderingredienserne, inden det iblandes slutfoderet. Slutfoderet bør anvendes som det eneste foder i højst 14 dage. Følg altid dyrlægens anvisning og oplysningerne på doseringsetiketten.
Dosering
:
Fravænnede svin op til 10 uger gamle: 2500 mg zink pr. kg foder svarende til 3100 mg zinkoxid pr. kg foder i højst 14 dage.
Pakning:

1 x 25 kg.

Premix (1000 mg/g)
Brugsvejl.:
Til opblanding i tørfoder på en fodermølle, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Når lægemidlet blandes i foderet, skal der tages hensyn til den mængde zink, der allerede er i foderet, enten som naturligt forekommende zink eller tilsat med henblik på ernæringsmæssige formål. Tilsæt en mængde af lægemidlet, så den samlede mængde zink i foderet bliver 2500 mg zink pr. kg foder. For at sikre tilstrækkelig fordeling af lægemidlet i slutfoderet anbefales det at forblande lægemidlet med en passende mængde af foderingredienserne, inden det iblandes slutfoderet. Slutfoderet bør anvendes som det eneste foder i højst 14 dage. Følg altid dyrlægens anvisning og oplysningerne på doseringsetiketten.
Dosering
:
Fravænnede svin op til 10 uger gamle: 2500 mg zink pr. kg foder svarende til 3100 mg zinkoxid pr. kg foder i højst 14 dage.
Pakning:

1 x 25 kg.