Forrige side - Søgeside

BOVALTO RESPI INTRANASALBOEHRINGER INGELHEIM

Præsentation: Vaccine til aktiv immunisering af kalve fra 10-dages alderen mod bovin respiratorisk syncytialvirus (BRSV) og bovin parainfluenza 3 virus (PI3V).

Næsespray, lyofilisat og solvens til suspension
Vac.program:
Administrer en dosis (2 ml) af den rekonstituerede vaccine nasalt (1 ml i hvert næsebor) til kalve fra 10-dages alderen, idet der anvendes en nasal applikator. Det anbefales at bruge en ny applikator til hvert dyr for at undgå overførsel af infektion.
Brugsvejl.:
Nasal anvendelse.
Rekonstitution af vaccinen: Ved aseptisk procedure tilføjes den leverede solvens til hætteglasset med den frysetørrede vaccine. Blandes godt.
Den nødvendige mængde af den opløste vaccine trækkes op fra hætteglasset ved hjælp af en sprøjte med kanyle, kanylen erstattes med en nasal applikator og vaccinen administreres. Alternativt forbliver den opløste vaccine i hætteglasset og administreres via en flerdosisapplikator, som kan give hver enkelt dosis via den nasale applikator. Den nasale applikator anvendes til at sprøjte den nødvendige vaccinemængde i dyrets næsebor. Applikatoren skal sprøjte i form af dråber på 30 µm til 100 µm.
Dosering
:
Kalv: 1 ds (2 ml). 1 ml i hvert næsebor til kalve fra 10-dages alderen.
Pakning:

1 x 5 ds.