Forrige side - Søgeside

SOLAMOCTADECHRA VETERINARY PRODUCTS

Præsentation: Et bredspektret antibiotikum med baktericid effekt over for grampositive og visse gramnegative bakterier.

Pulver til opløsning i drikkevand (697 mg/g)
Brugsvejl.:
Anvendelse i drikkevand. Klargør opløsningen med friskt postevand umiddelbart før anvendelsen. Overskydende medicineret vand skal kasseres efter 12 timer. Med henblik på at sikre, at det medicinerede vand indtages, skal man sørge for, at dyrene ikke har adgang til anden vandforsyning, mens de er i behandling. Indtaget af medicineret vand afhænger af dyrenes kliniske tilstand. For at opnå den korrekte dosis, skal koncentrationen af amoxicillin justeres i henhold til vandindtaget. Efter afslutning af behandlingsperioden skal vandforsyningssystemet rengøres korrekt for at undgå indtag af subterapeutiske mængder af det aktive indholdsstof. Maksimal opløselighed af præparatet i vand, der er mindst 10 ºC varmt, er ca. 6 g/liter i løbet af 10 minutter. Ved lavere temperaturer (4 °C) er den maksimale opløselighed cirka 5 g/l i løbet af 10 minutter.
Dosering
:
Kyllinger: Den anbefalede dosis er 13,1 mg amoxicillin (sv. t. 18,8 mg af præparatet) pr. kg lgv. p.o. i 3 dage eller i svære tilfælde i 5 dage.
Kalkuner: Den anbefalede dosis er 13,1 - 17,4 mg amoxicillin (sv. t. 18,8 - 25 mg af præparatet) pr. kg lgv. p.o i 3 dage eller i svære tilfælde i 5 dage.
Ænder: Den anbefalede dosis er 17,4 mg amoxicillin (sv. t. 25 mg af præparatet) pr. kg lgv. p.o. i 3 sammenhængende dage.
Pakning:

Pose 1 x 1000 g.